Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Οθόνη οροφής
Banner Αριστερό 2
bannerleft3
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ - Αξιόπιστοι ενσύρματοι και ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών (κατοικιών) και καταστημάτων. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας εξοπλίσει με ασφαλή συστήματα συναγερμού, οικονομικά και απλά στην τοποθέτηση. Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιού, κάμερες παρακολούθησης, θυροτηλεοράσεις με γραπτή εγγύηση για όλα τα προϊόντα και σε οικονομικές τιμές.

Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και την εξειδίκευση να σας προτείνει αξιόπιστα συστήματα συναγερμού για τον χώρο σας και σε οικονομικές τιμές.


Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο να συζητήσουμε για οποιαδήποτε προϊόντα σας ενδιαφέρουν, για τις προσφορές μας, τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας!

 

 

Γιατί να τοποθετήσετε συναγερμό σπιτιού

Συγκεκριμένα, οι ένοπλες ληστείες σε σπίτια έχουν αυξηθεί κατά 120%. Σε πολλές περιοχές μάλιστα της Ελλάδας το ποσοστό ένοπλων διαρρήξεων ξεπερνάει τελείως τη λογική, με ποσοστά που αγγίζουν το 600%! Κάθε μέρα διαπράττονται 265 ληστείες, διαρρήξεις ή κλοπές, ενώ κάποιες από αυτές τις ενέργειες περιλαμβάνουν και ανθρωποκτονίες. Το ποσοστό των ανθρωποκτονιών σε ένοπλες ληστείες έχει αυξηθεί κατά 85% και στο σύνολό τους τα περισσότερα θύματα ήταν ηλικιωμένοι.

Ένας συναγερμός σπιτιού μπορεί να αποτρέψει τους διαρρήκτες να εισβάλουν σε ένα σπίτι που γνωρίζουν ότι φυλάσσεται. Επίσης η τεχνολογία σήμερα στα συστήματα ασφαλείας είναι τόσο εξελιγμένη και περίπλοκη, που είναι αδύνατο να εξουδετερωθεί ένας συναγερμός σπιτιού χωρίς να χτυπήσουν πρώτα οι σειρήνες του και να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.

Από τι αποτελείται ένας συναγερμός σπιτιού;

συναγερμοι κατοικιωνΈνας συναγερμός σπιτιού αποτελείται κατά κύριο λόγο από διάφορες συσκευές που μπορούν και εντοπίζουν την ανθρώπινη κίνηση και στη συνέχεια ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές κι ενεργοποιούν τη σειρήνα. Όσο πρακτικό όμως κι αν ακούγεται ως λύση, δεν αρκεί ο συναγερμός από μόνος του αυτό για την προστασία ενός χώρου. Η σωστή και μελετημένη εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού σε μια κατοικία είναι αυτή που καθορίζει το μέγεθος και την ποιότητα της ασφάλειάς της και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν είναι απλή υπόθεση. Ένας συναγερμός σπιτιού απαιτεί πριν από την εγκατάστασή του μια εμπεριστατωμένη μελέτη και ανάλυση του χώρου, που θα προβλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα όλους τους πιθανούς τρόπους πρόσβασης ή εξουδετέρωσης του συστήματος. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από αδειούχους επαγγελματίες που διαθέτουν πολύχρονη πείρα.

Για να θεωρείται αξιόπιστος ένας πολύ απλός συναγερμός σπιτιού, θα πρέπει τουλάχιστον να περιλαμβάνει:

  1. Μαγνητικές επαφές - Ασφαλίζουν όλα τα ανοίγματα του χώρου
  2. Ανιχνευτές κίνησης - Aνιχνεύουν οποιαδήποτε κίνηση υπάρξει στο χώρο
  3. Πληκτρολόγιο - Ο συναγερμός σπιτιού οπλίζεται και αφοπλίζεται από εκεί
  4. 2 Σειρήνες - Ο συναγερμός σπιτιού πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 σειρήνες ειδοποίησης (εσωτερική - εξωτερική).
  5. Η κεντρική μονάδα - Είναι η καρδιά του συστήματος συναγερμού.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Προσφορές Περισσότερα
GPRS
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3
Banner Δεξί 1 [200xX]
Ανταλακτικά συναγερμών