Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Οθόνη οροφής
Banner Αριστερό 2
bannerleft3
ΟΘΟΝΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ » Οθόνη 2 DIN » ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R

Περιγραφή

ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R [INE-W928R]
ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R
ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R
ALPINE MULTIMEDIA INE-W928R [INE-W928R]

Βασιλική ψυχαγωγία!!! Το δημοφιλές ONE LOOK NAVI τώρα διαθέσιμο σε 8-inch XL έκδοση.

Το One Look Navi XL κάνει την ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο μια εντελώς νέα εμπειρία με τη γιγαντιαία οθόνη 8 ιντών του. H extra-large οθόνη σας δίνει την άνεση του One Look και την ικανότητα να βλέπετε ταινίες με κινηματογραφική αίσθηση. Ακόμη και στη λειτουργία χωρισμένης οθόνης, η παρακολούθηση της οθόνης είναι μια περιπέτεια.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

One Look Operation

 • Το INE-W920R παρουσιάζει ένα εντελός νέο επίπεδο φιλικού προς το χρήστη χειρισμού δίνοντάς σας την επιλογή να παρακολουθείτε δύο πηγές την ίδια στιγμή. Δε χρειάζεται να αλλάζετε συνεχώς μεταξύ δύο οθονών, επιλέγοντας διαφορετικά μενού. Όλες οι πληροφορίες που θέλετε βρίσκονται μπροστά σας. Τα απλά εικονίδια αφής και οι παραμετροποιήσιμες λειτουργίες προσθέτουν άνεση.

Παραμετροποιήστε τη μονάδα για προσωπική χρήση

 • "Τα Αγαπημένου μου" σας επιτρέπουν να βάλετε οχτώ συχνές δράσεις στην οθόνη για επιλογή με μια επαφή, και να οργανώσετε τη διάταξη όπως εσείς θέλετε σύροντας τα εικονίδια. Συντονιστείτε σους αγαπημένους σας σταθμούς, αναζητήστε τις αγαπημένες σας κατηγορίες POI, ή καλέστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους χωρίς να ψάχνετε στον τηλεφωνικό κατάλογο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε χρώμα φόντου και να συνδυάσετε τις ρυθμίσεις ήχου με το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Και όλα αυτά λειτουργούν για δύο άτομα, ανάλογα με την αναγνώριση συσκευής μέσω Bluetooth.

Extra άνεση για δύο χρήστες

 • Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας ή άλλο πρόσωπο οδηγείτε συχνά το αυτοκίνητο, μπορείτε και οι δύο να αποθηκεύσετε το προφίλ χρήστη σας. Όταν μπείτε στο αυτοκίνητο, το Bluetooth συνδέει το τηλέφωνο αυτόματα και ξεκινά το προφίλ σας. Το προφίλ περιλαμβάνει το χρώμα φόντου και την οθόνη βασικών λειτουργιών όπως επίσης τα αγαπημένα, τον τηλεφωνικό κατάλογο, τις προεπιλογές ραδιοφώνου και την κάμερα. Δεν χρειάζεται χειροκίνητη εισαγωγή ρυθμίσεων κάθε φορά, κερδίζοντας χρόνο και κάνοντας όλο το σύστημα πιο άνετο στη χρήση.

·

Media Master

 • Ανεξάρτητα από τα πολυμέσα που θέλετε να απολαύσετε, το INE-W928R είναι έτοιμο. Παρέχει αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο από iPhone/iPod, USB stick και DVD player (DVD-Video/CD/DivX/MP3/WMA/AAC). Τα βίντεο δείχνουν θαυμάσια στην οθόνη 8” WVGA με την επιλογή λειτουργίας Visual EQ. Μπορείτε επίσης να κάνετε stream μουσικής μέσω του ενσωματωμένου Bluetooth ή να συνδέσετε ένα τηλέφωνο Nokia (SymbianTM) (με χρήση του KCU-230NK). Οι λειτουργίες παραμετροποίησης ήχου περιλαμβάνουν MediaXpander, 6-Channel Time Correction, Preset Equaliser (10 λειτουργίες)  9-band EQ.

Ενσωμάτωση συστήματος για μεγαλύτερη ευκολία οδήγησης

 • Η Alpine κάνει εύκολη την ενσωμάτωση του INE-W928R με το εργοστασιακό σύστημα στο αυτοκίνητό σας. Έχουμε διασυνδέσεις που σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε χειρισμούς μέσω του τηλεχειριστηρίου στο τιμόνι και να χρησιμοποιήσετε μια υπο-οθόνη για να βλέπετε πληροφορίες της μονάδας στο ταμπλό. Είναι όλα κομμάτι της ιδέας One Look Navi που στοχεύει στο να σας αφήσει να κρατάτε τα μάτια σας στο δρόμο.

One Look Πλοήγηση

Με το νέο λογισμικό iGO Primo 2, η χρήση του συστήματος πλοήγησης ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη και βολική, χάρη στο ευρύ φάσμα πολύ χρήσιμων λειτουργιών. Το INE-W928R παρέχει ευρεία κάλυψη χαρτών όλων σχεδών των ευρωπαϊκών χωρών, υποστήριξη για χάρτες με 3D αξιοθέατα και 3D μοντέλα πόλεων, λειτουργία highway mode, προηγμένη εισαγωγή διευθύνσεων και άλλες εξελιγμένες λειτουργίες. Και φυσικά, η λειτουργία 50/50 διαίρεσης οθόνης σας επιτρέπει να βλέπετε και να χειρίζεστε μια οθόνη πλοήγησης και μια άλλη οθόνη όπως μουσική μόνο με το One Look.

Γεμάτο προηγμένες λειτουργίες για πιο ευχάριστη οδήγηση

 • Αυτή η προηγμένη μονάδα Navi Station έχει ότι χρειάζεστε, ανεξάρτητα από τις χώρες στις οποίες ταξιδεύετε. Καλύπει 46 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης με 29 γλώσσες για φωνητική καθοδήγηση και Κείμενο σε Ομιλία σε 15 γλώσσες. Η ενισχυμένη του βάση δεδομένων POI κάνει εύκολη την ανεύρεση των αγαπημένων σας τοποθεσιών και την εξερεύνηση νέων, στις οποίες δεν έχετε βρεθεί ποτέ πριν . Παρέχει επίσης ένα δέκτη TMC που σας κρατά πάντα στην πορεία με τη λιγότερη κίνηση.

Δωρεάν αναβάθμιση χαρτών εντός 30 ημερών από την πρώτη χρήση

 • Εντός 30 ημερών μετά την πρώτη χρήση του GPS της εγκατεστημένης μονάδας, μπορείτε να επισκευτείτε το www.naviextras.com για να ελέγξετε αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις χαρτών και να τις κατεβάσετε χωρίς χρέωση. Αυτό εξασφαλίζει ότι έχετε τα τελευταία δεδομένα χαρτών μετά την αγορά

Χάρτες με 3D αξιοθέατα

 • Οι χάρτες 3D μια πολύ πιο ρεαλιστική όψη της περιοχής που οδηγείτε. Οι χάρτες παρέχουν εκατοντάδες 3D αξιοθέατα και οι χάρτες πόλεων εμφανίζουν 3D κτίρια, κάνοντας την πλοήγηση πολύ ευκολότερη.

Highway Mode

 • Μαζί με την όψη του χάρτη, αυτή η λειτουργία σας δίνει διάφορες λεπτομερείς πληροφορίες οπως επερχόμενες στάσεις ξεκούρασης, εστιατόρια και πρατήρια καυσίμων. Μπορείτε να δείτε την απόσταση και εκτιμώμενο χρόνο άφιξης για πιο αποδοτικό σχεδιασμό διαδρομής.

Προηγμένη εισαγωγή διεύθυνσης

 • Μπορείτε να εισάγετε ταχυδρομικούς κώδικες για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των επταψήφιους κωδικούς της Μεγάλης Βρετανιας, το οποίο κάνει την αναζήτηση διευθύνσεων γρηγορότερη. Το σύστημα διαβάζει ακόμη και τμηματικές διευθύνσεις. Επιλέξτε τη δική σας γλώσσα από 33 διαφορετικά πληκτρολόγια, συμπεριλαμβανομένων των Κυριλλικών, Εβραϊκών και Ελληνικών.

One Look Ασφάλεια

 • Εκτός απ'το να σας ενημερώνει και να σας διασκεδάζει, η Alpine θέλει και να βελτιώσει την ασφάλειά σας. Οι λειτουργίες One Look Ασφάλειας περιλαμβάνουν δυνατότητες προηγμένου Bluetooth, υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας και πλήρως αποσπώμενη οθόνη, και είναι σχεδιασμένες για ασφαλέστερη οδήγηση και προστασία του συστήματός σας.

 

Δυνατότητα κάμερας οπισθοπορείας με οδηγούς απόστασης

 • Η προσθήκη μιας κάμερας οπισθοπορείας Alpine κάνει την όπισθεν και το παρκάρισμα πολύ ευκολότερα και ασφαλέστερα. Χρωματιστοί πυλώνες εμφανίζονται στην οθόνη ως οδηγοί απόστασης, και μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας. Οι κάμερες Alpine Multi-View μπορούν να ελεγχθούν από την οθόνη μέσω ελέγχου αφής.

Προηγμένο Bluetooth με εξελιγμένες λειτουργίες

 • Η ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια το τηλέφωνό σας χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να το κρατάτε. Και τώρα το προηγμένο Bluetooth της Alpine προσφέρει νέες λειτουργίες για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία οδήγησης. Υποστηρίζεται από τα περισσότερα Bluetooth τηλέφωνα, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση στον τηλεφωνικό σας κατάλογο με αυτόματες ενημερώσεις και γρήγορη αλφαβητική αναζήτηση. Μπορείτε να βάλετε κλήσεις σε αναμονή και να αλλάξετε γραμμή, και επίσης να δείτε μια οθόνη ταχείας κλήσης με ιστορικό κλήσεων.

 • Μπορείτε να κάνετε σύζευξη 5 τηλεφώνων συνολικά με το INE-W928R. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε stream μουσικής από ένα τηλέφωνο όσο κάνετε κλήσεις hands-free από ένα άλλο την ίδια στιγμή. Θέστε τους 4 αριθμούς που καλείτε συχνότερα στη μνήμη για εύκολη One Look πρόσβαση στην οθόνη ταχείας κλήσης.

 

Μεγάλα κουμπιά ελέγχου

 • Δεν είναι μόνο η θέαση ενισχυμένη, αλλά και ο χειρισμός διάφορων λειτουργιών είναι πιο βολικός με μεγάλα κουμπιά χειρισμού. Όταν οδηγείτε, θα μάθετε γρήγορα ότι είναι πιο άνετο και ασφαλές να χρησιμοποιείτε οθόνη 8" με εύκολα στο πάτημα πλήκτρα.

Καλύτερη θέαση των χαρτών

 • Η οθόνη 8” είναι επίσης εξαιρετική για πλοήγηση, προσφέροντάς σας καλύτερη θέαση και περισσότερες λεπτομέρειες. Ακόμη και τα ονόματα μικρών οδών γίνονται καθαρά ορατά. Αυτό κάνει την οδήγηση μια πιο ξεκούραστη εμπειρία και συνεισφέρει στην ασφάλεια.

Η μεγάλη οθόνη κάνει τις ταινίες πιο διασκεδαστικές

 • Η υπερμεγέθης οθόνη 8” είναι στην πραγματικότητα 43% μεγαλύτερη από τις οθόνες 7". Ταινίες DVD, όπως και βίντεο από iPod και άλλες συσκευές είναι πολύ πιο διασκεδαστικές στην παρακολούθηση. Ο έλεγχος των λειτουργιών αναπαραγωγής είναι επίσης ευκολότερος.

Kit εγκατάστασης Alpine INE-W928R

 • Η καθαρή εγκατάσταση μιας οθόνης 8” σε κανονικό ταμπλό μπορεί να γίνει δοκιμασία, γι αυτό η Alpine παρέχει έναν αυξανόμενο αριθμό από kit εγκατάστασης, που περιλαμβάνουν τα πάντα από μηχανικά μέρη ως αντάπτορες και διασυνδέσεις τηλεχειριστηρίων στο τιμόνι και οθόνης οχήματος (αν υπάρχει). Τα kit εγκατάστασης είναι διαθέσιμα για διάφορα οχήματα όπως πολλά Volkswagen, Seat και Skoda, Mercedes A Class (W169), B Class (T245), Vito και Viano, Kia Sportage, Mitsubishi ASX, Nissan Qashqai. Περισσότερα kit ετοιμάζονται. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθέιτε στον εμπορικό αντιπρόσωπο.**

KIT ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ για την INE-W928R

Κωδικός Φωτογραφία Μοντέλο Αυτοκινήτου Ενδεικτική Τιμή
KIT-8VWTD KIT for Volkswagen Turan κτλ. με display 175,00
KIT-8VWD Kit for Volkswagen Golf, Polo κτλ. με display 120,00
KIT-8VWT Kit for Volkswagen Touran, Tiguan, Skoda Fabia & Octavia κτλ 170,00
KIT-8VW Kit for Volkswagen Golf, Polo, EOS, Jetta, Scirocco κτλ 115,00·
KIT-8MBM Kit for Mercedes A-Class(W169),B-Class (T245), Vito,Viano(V639/ W639)με Mini ISO 130,00
KIT-8MBI Kit for Mercedes A-Class (W169),B-Class (T245),Vito, Viano(V639/ W639)με ISO 130,00
KIT-8MBF Kit for Mercedes A-Class (W169),B-Class (T245),Vito,Viano(V639/ W639)με FAKRA 130,00
KIT-8KSG Kit for Κia Sportage 3 Γκρι 50,00
KIT-8ΚSB Kit for Κia Sportage 3 Μαύρο 50,00
KIT-8ASX Kit for Mitsubishi ASX 115,00

Tεχνικά Χαρακτηριστικά

 • 8” οθόνη WVGA
 • One Look Navi
 • Ενσωματωμένο DVD/CD Drive
 • Συμβατό με iPhone και iPod
 • Συμβατό με Nokia
 • 3-Προενισχύσεις (4-Volts)
 • Advanced Alps Bluetooth
 • My Favorites
 • Αυτλοματη αναγνώριση οδηγού
 • Αναπαραγωγή USB Video
 • Ενσωματωμένος ενισχυτής 50W x 4
 • Απευθείας σύνδεση και έλεγχος κάμερας

Tuner

 • Memory Presets: Preset Stations (FM: 18 / MW: 6·
 • / LW: 6)
 • Memory: Auto Memory
 • Seek Mode: Local / DX Selection

RDS

 • RDS Functions: AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

BLUETOOTH®

 • Built-in BLUETOOTH® Module
 • Hands Free Calling: HFP (Hands-Free Profile) Compatible
 • Streaming Music: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) Compatible
 • Streaming Music Control: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.4 Compatible
 • Advanced BLUETOOTH® Technology
 • Connection: SSP (Simple Secure Pairing) Supported
 • Individual Profile Connection
 • Phone Book: Phone Book Synchronization
 • Speed Dial: 4 Preset Memory
 • Multiple Phone Number Registration: 5 Phone Numbers per Entry
 • Device Name Display
 • Auto Answer
 • Call History Display: Outgoing Calls / Incoming Calls / Missed Calls
 • Redial Function
 • Speech Volume Level Adjustment: Possible for Outgoing and Incoming Volume
 • DTMF (Touch-Tone) Function
 • Signal Strength Indicator
 • Battery Level Indicator
 • Menu Language Selection: 18 Languages
 • Firmware Updatable
 • Microphone Included

Made for iPod® / iPhone®

 • Compatibility for iPod / iPhone: Made for iPod touc
 • h 4th / 3rd / 2nd / 1st Gen., iPod nano 6th / 5th / 4th / 3rd / 2nd / 1st Gen., iPod classic 160GB / 120GB / 80GB, iPod with video, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G and iPhone
 • Connection: KCU-461iV Required (Sold separately)
 • Music & Video Playback Compatible
 • Available Selections: Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook
 • Alphabet Search
 • Artwork Display
 • Direct Up / Down: Playlist / Artist / Album / Genre / Composer
 • M.I.X. (Shuffle) Play: Song, Albums, All
 • Repeat
 • Battery Charging

Works with Nokia

 • Works with supported Nokia Phones: Mass Storage M
 • ode
 • Connection Type: Micro USB Connection
 • Connection: KCU-230NK Required (Sold separately)
 • Music Playback: MP3 / WMA / AAC Playback
 • File / Folder Name Search
 • Tag Info Search
 • Folder Up / Down
 • M.I.X. Random Play
 • Repeat
 • Battery Charging

Disc Player

 • Disc Type: DVD/CD Player
 • Disc Playback Type: DVD-Video, CD, CD-R/RW, DVD±R/RW
 • Playable Format: DVD-Video, CDDA, MP3/WMA/AAC, DivX
 • M.I.X. Random Play
 • Repeat
 • DVD Direct Menu Control
 • CD Text Display
 • CD Text Name Search
 • DAC: 24 Bit DAC

Navigation Function

 • Map Coverage: 46 Countries (Western and Eastern Europe)
 • Menu Language: 29 Languages
 • Voice Guidance Language: 29 Languages for Voice Guidance, 15 Languages for Text-to-Speech (TTS)
 • Advanced Address Search
 • Post Code Search
 • Free Form Search
 • Partial Name Search
 • Advanced POI Functions
 • Smart Routes
 • Advanced Route Planning
 • Eco Route Search
 • 7 Alternative Route Recommendation
 • Advanced TMC Mode
 • Map Display Mode: 2D Heading Up, 2D North Up, 3D
 • 3D City Mode: 3D Building/Icon Display
 • Elevation Map Display
 • 3D Motorway Junction View: Junction View with Sign Post
 • Drive Lane Suggestion
 • Tunnel Mode
 • Highway Mode
 • Voice Guidance Mixing
 • Text-to-Speech
 • Direct Phone Call from POI data
 • Hybrid Positioning Sensor: GPS, Gyroscope, Vehicle Speed Pulse

USB Media Connection

 • USB Connection: USB Extension Cable Included
 • Music & Video Playback Compatible
 • Music Playback: MP3/WMA/AAC Playback
 • Video Playback: DivX Playback
 • File / Folder Name Search
 • Tag Info Search
 • Folder Up / Down
 • M.I.X. Random Play
 • Repeat

Sound Tuning

 • Bass Engine™
 • Subwoofer Level Adjustment
 • Subwoofer Phase Select
 • 4V High Voltage PreOut
 • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
 • 9-band Parametric Equalizer
 • 6 Channel Digital Time Correction
 • Digital Crossover Setting
 • Customized Sound Setting by Car Type
 • MediaXpander
 • Application Volume Level Setting
 • Sound Setting Data Download

General

 • Power Output: 4 x 50 W High Power Amplifier
 • Display: 8?? WVGA High Resolution Display
 • White LED Backlighting System
 • 50/50 Split Screen: Left / Right Position Changeable
 • Motorized Display Operation
 • Control Type: Touch, Drag, Flick
 • My Favorites Function
 • Setting Change for 2 Users
 • Display Colour Setting: 5 Background Colour (Blue/ Red / Amber / Green / Black) Selectable
 • High Grade Audiophile Design
 • PreOut: 3 PreOuts (4V, Front / Rear / Subwoofer)
 • AUX-Out: 1 A/V AUX Output
 • AUX-In: 1 A/V AUX Input
 • Steering Wheel Remote Control Ready
 • OEM Sub-display Ready
 • Remote Control Ready
 • Navigation Guidance Mix
 • Camera Connection
 • Camera Guide Line Adjustment
 • Multi-View Camera Controls
 • Rearview Camera Display Automatic Boot-up
 • Visual EQ
 • Live Contrast Adjustment
 • Menu Language: 18 Languages (for AV / Bluetooth), 29 Languages (Navigation Menu and Voice Guidance)
 • Clock
 • Auto Dimmer
 • Security Code Anti-theft
 • Firmware Updatable
 • Power Antenna Lead
 • Remote Turn-On

Map & Database

 • Online Map Update

Installation

 • Perfect F.I.T. Kit Solutions: Available for many Volkswagen, Seat and Skoda, Mercedes A Class (W169), B Class (T245), Vito and Viano, Kia Sportage, Mitsubishi ASX, Nissan Qashqai. More kits are under preparation.

SPECIFICATIONS

 • Screen
 • Screen Size: 8 inch Wide
 • LCD Type: Transparent Type TN LCD
 • Operation System: TFT Active Matrix
 • Number of Picture Elements: 1,152,000 pixels (800 x 3 x 480)
 • Illumination System: White LED Backlighting
 • Effective Number of Picture Elements: 99.99%
 • Colour System: NTSC, PAL

Max Power Output Ratings

 • Max Power Output: 4 x 50 W

FM Tuner

 • Tuning Range: 87.5 - 108.0 MHz
 • Mono Usable Sensitivity: 8.1 dBf (0.7 µV / 75 ohms)
 • 50dB Quieting Sensitivity: 12 dBf (1.1 µV / 75 ohms)
 • Alternate Channel Selectivity: 80 dB
 • Signal-to-Noise Ratio: 65 dB
 • Stereo Separation: 35 dB
 • Capture Ratio: 2 dB

MW Tuner

 • Tuning Range: 531 - 1,602 kHz
 • Usable Sensitivity (IEC Standard): 25.1 µV / 28 dBf

LW Tuner

 • Tuning Range: 153 - 281 kHz
 • Usable Sensitivity (IEC Standard): 31.6 µV / 30 dBf

Disc Player

 • Frequency Response: 5 -20k Hz ±1 dB
 • Channel Separation (at 1kHz): 85 dB
 • DynamicRange(at 1kHz): 95 dB
 • Total Harmonic Distortion (at 1kHz): 0.008%
 • Wow & Flutter (%WRMS): B.M.L.
 • Signal-to-Noise Ratio: 100 dB
 • Horizontal Resolution: 500 lines or greater
 • Video Output Level: 1 Vp-p (75 ohms)
 • Signal-to-Noise Ratio (Video): DVD: 60 dB

USB

 • USB Requirements: USB 1.1/2.0
 • Max. Power Consumption: 1,000 mA
 • USB Class: Mass Storage Class, Play From Device
 • File System: FAT 12/16/32
 • MP3 Decoding: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
 • WMA Decoding: Windows Media™ Audio
 • AAC Decoding: ACC-LC format ??.m4a?? file
 • DivX Decoding: ??.divx??, ??.avi?? file
 • Number of Channels: 2-Channel (Stereo)
 • Frequency Response: 5 - 20k Hz ±1 dB *Frequency Response may differ depending on the encoder software/bit rate
 • Total Harmonic Distortion (at 1kHz): 0.008%
 • DynamicRange(at 1kHz): 95 dB
 • Signal-to-Noise Ratio: 100 dB
 • Channel Separation (at 1kHz): 85 dB

GPS

 • GPS Antenna Type: Micro-strip Planar Aerial
 • Reception Frequency: 1575.42 ±1 MHz
 • Reception Sensitivity: -130 dB Maximum
 • Reception Method: Parallel 12 Channels

BLUETOOTH®

 • BLUETOOTH® Version: Bluetooth V2.1+EDR
 • Output Power: +4 dBm Max. (Power class 2)
 • HFP: HFP (Hands Free Profile)
 • A2DP: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
 • AVRCP: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)

Sound Tuning

 • Subwoofer Level Adjustment: 0 to +15
 • Subwoofer Phase Setting: 0° or 180°
 • HighPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
 • HighPassFilter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
 • HighPassFilter (Gain): -12 to 0 dB
 • LowPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
 • LowPassFilter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
 • LowPassFilter (Gain): -12 to 0 dB
 • Time Correction: 0.0 - 9.9ms (0.1ms step)
 • Parametric Equalizer (Band 1): 20 - 100 Hz
 • Parametric Equalizer (Band 2): 63 - 315 Hz
 • Parametric Equalizer (Band 3): 125 - 500 Hz
 • Parametric Equalizer (Band 4): 250 - 1k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 5): 500 - 2k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 6): 1k - 4k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 7): 2k - 7.2k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 8): 5.8k - 12k Hz
 • Parametric Equalizer (Band 9): 9k - 20k Hz
 • Parametric Equalizer (Gain): -7 to +7
 • Application Volume Level Setting: -14 to +14

General

 • Power Requirement: 14.4 V. DC (11-16V allowable)
 • Pre Output Voltage (Before Clipping): 4 V / 10k ohms
 • Maximum Mounting Angle: 30°
 • Weight: 2.8 kg

Dimensions

 • Chassis Size (W x H x D) mm: 178 x 100 x 153 mm
 • Nose Piece Size (W x H x D) mm: 197 x 124.4 x 30.2 mm

Τιμή: 1.250,00€ 

Σύγκριση
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Προσφορές Περισσότερα
GPRS
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3
Banner Δεξί 1 [200xX]
Ανταλακτικά συναγερμών